Verscherpte regels door RIVM geven beperkingen voor het afscheid. Wij willen een uitvaart alles geven dat het verdient. Update 10 juni 2020. Meer informatie

Hemmes Uitvaartzorg en RIVM

Verscherpte regels door RIVM geven beperkingen voor het afscheid. Update 10 juni 2020

‘Wij willen een uitvaart alles geven dat het verdient’

Lieve mensen, onze uitvaartbranche heeft op 15 maart strenge regels opgelegd gekregen. Voorschriften welke er zijn voor uw en onze gezondheid en waar wij ons uiteraard aan hebben gehouden en nog zullen moeten houden.

Uitvaartplechtigheden en condoleancebezoeken mogen voorlopig uit maximaal dertig personen bestaan. Vanaf 1 juni mogen er wel weer consumpties worden geserveerd. Wanneer alles goed gaat mogen wij hopelijk vanaf 1 juli weer naar 100 bezoekers bij een uitvaart. Mits op 1,5 meter afstand van elkaar. Leden uit 1 huishouden mogen bij elkaar.  Wanneer iemand uit uw huishouden ziek is, verkoudheidsklachten heeft, verhoging of koorts dan dient u thuis te blijven.

Contacten zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden en indien wij elkaar ontmoeten, dient dit op gepaste onderlinge afstand te zijn. Dat geldt voor ons, u, als ook uw gasten.

Wij willen een uitvaart alles geven dat het verdient, met alle respect voor de overledene en nabestaanden. Wij zullen er dan ook alles aan doen, om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Gezien de omstandigheden moeten wij daar nu aan toevoegen; binnen het maximale dat wij kunnen. Daarvoor vragen wij uw begrip.

Indien u vragen heeft of graag wilt praten over hetgeen er mogelijk is, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via telefoonnummer 0571-272015 of via email: welkom@hemmesuitvaartzorg.nl

Hemmes Uitvaartzorg en RIVM