Verscherpte regels door RIVM geven beperkingen voor het afscheid. Wij willen een uitvaart alles geven dat het verdient. Update juli 2021. Meer informatie

Marion Koldewijn

Marion heeft besloten om vanaf 1 april 2020 minder te gaan werken omdat zij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Echter is zij nog wel op de achtergrond aanwezig om ons team te ondersteunen wanneer dit nodig is. Ook wanneer er families nadrukkelijk naar haar vragen zal Marion hier gehoor aan geven indien haar agenda dit toelaat op dat moment. 

Mijn naam is Marion Koldewijn, geboren in 1952 en woonachtig te Apeldoorn.

Sinds juli 2009 ben ik werkzaam als uitvaartverzorgster bij Hemmes Uitvaartzorg in Twello.

Het thema dood heeft voor mij heel veel betekenis gekregen, toen ik op jonge leeftijd mijn vader verloor aan kanker.

Ook door mijn werkzaamheden als vrijwilligster bij de telefonische hulpdienst en later ook het werken in een hospice, heeft mijn leven meer inhoud gegeven.
Bijzonder te ervaren hoe mooi het is als je wat kunt betekenen voor die ander in een verdrietige situatie.

Door het bijwonen van een lezing: “persoonlijke uitvaart”, kwam ik in contact met Maria de Greef Uitvaartbegeleiding. Zij had een eigen Uitvaartbedrijf en was werkzaam in Apeldoorn, Vaassen en Epe.

Dat contact heeft ertoe geleid, dat ik werkervaring ging opdoen en later als uitvaartverzorgster vele jaren in haar bedrijf werkzaam was.
Ook heb ik o.a. de opleiding voltooid tot Ritueel Begeleidster.

Op 1 juli 2009 heeft Maria de Greef haar bedrijf overgedragen aan Hemmes Uitvaartzorg. Voor mij was de overstap niet moeilijk, want ook bij hen staat de persoonlijke manier van werken met nabestaanden centraal.