Wij willen een uitvaart alles geven dat het verdient. Neem voor meer informatie over de huidige maatregelen contact met ons op.

Marion Koldewijn

Marion heeft besloten om vanaf 1 maart 2022 niet meer als uitvaartverzorgster werkzaam te zijn. Echter is zij nog wel op de achtergrond aanwezig om ons team als gastdame te ondersteunen wanneer dit nodig is.

Mijn naam is Marion Koldewijn, geboren in 1952 en woonachtig te Apeldoorn.

Vanaf 1 juli 2009 ben ik bij Hemmes Uitvaartzorg in de functie van uitvaartverzorger en vanaf 2022 ben ik als gastdame nog werkzaam binnen Hemmes Uitvaartzorg.
Het thema dood heeft voor mij heel veel betekenis gekregen, toen ik op jonge leeftijd mijn vader verloor aan kanker.

Ook door mijn werkzaamheden als vrijwilligster bij de telefonische hulpdienst en later ook het werken in een hospice, heeft mijn leven meer inhoud gegeven.
Bijzonder te ervaren hoe mooi het is als je wat kunt betekenen voor die ander in een verdrietige situatie.

Door het bijwonen van een lezing: “persoonlijke uitvaart”, kwam ik in contact met Maria de Greef Uitvaartbegeleiding. Zij had een eigen Uitvaartbedrijf en was werkzaam in Apeldoorn, Vaassen en Epe.

Dat contact heeft ertoe geleid, dat ik werkervaring ging opdoen en later als uitvaartverzorgster vele jaren in haar bedrijf werkzaam was.
Ook heb ik o.a. de opleiding voltooid tot Ritueel Begeleidster.

Op 1 juli 2009 heeft Maria de Greef haar bedrijf overgedragen aan Hemmes Uitvaartzorg. Voor mij was de overstap niet moeilijk, want ook bij hen staat de persoonlijke manier van werken met nabestaanden centraal.