Sharon de Winter

Mijn naam is Sharon de Winter en ik ben in 1986 geboren in Apeldoorn.

Na mijn opleiding Facility Management heb ik diverse functies vervuld waarin regelen en organiseren centraal stond. Het regelwerk gaf mij veel voldoening, maar ik miste het persoonlijke contact met de mens waardoor ik op zoek ging naar functies waarin ik dit wel kon vinden.

Mijn wensen kwamen samen in de uitvaartbranche waardoor ik gestart ben met de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen. Sinds 2023 mag ik mijzelf gediplomeerd uitvaartbegeleider noemen.

Het geeft mij veel voldoening om iets te kunnen betekenen voor mensen. Ik vind het fijn om te luisteren en oprechte aandacht te hebben voor de mens. Met de juiste afstemming en communicatie willen we een afscheid realiseren waar iedereen met een goed gevoel op terug kan kijken. Ik zeg ‘we’, want bij het tot stand komen van een uitvaart is er naast het contact met de nabestaanden ook veel contact met derden. Door zoveel mogelijk organisatorische en praktische zaken uit handen te nemen zorgen we ervoor dat de nabestaanden meer tijd en ruimte hebben om afscheid te nemen.

Ik werk met veel plezier bij Hemmes Uitvaartzorg. Het is een kleine onderneming waarin de persoonlijke benadering heel belangrijk is. Ieder mens is uniek en zo ook iedere uitvaart. In de week naar de uitvaart is er nauw contact met de nabestaanden en ben je van begin tot eind betrokken en het aanspreekpunt. Ik vind het mooi en waardevol om samen met de familie het afscheid passend en persoonlijk te maken.