Locaties

Onze locaties zijn exclusief voor nabestaanden die kiezen voor de begeleiding van Hemmes Uitvaartzorg.

Wanneer we spreken over gewenste locaties, zijn er niet alleen veel mogelijkheden, maar moeten we ook onderscheid maken tussen de verschillende locaties en welke functie het heeft.

Is het een locatie om de overledene op te baren in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart? Dit kan thuis, maar ook op een andere locatie. Wanneer de eigenaar toestemming geeft is het toegestaan om ergens op te baren.
U kunt thuis opbaren maar ook op een andere locatie, zolang de eigenaar toestemming geeft. Naast onze eigen opbaarlocaties is het mogelijk om gebruik te maken van de 24-uurskamers bij crematorium de Omarming en crematorium Steenbrugge, of de opbaarkamer in het Boshuis in Klarenbeek.

Of bent u juist zoekende naar een locatie waar de afscheidsdienst kan worden gehouden? Ook hierin zijn meer mogelijkheden. In een kerk, een crematorium, in bepaalde restaurants, of zalen van een hotel.
Wij hebben ook ons eigen afscheidscentrum waar diensten worden gehouden. Een enkele keer wordt ons gevraagd of wij ook voor mensen kunnen regelen om bij de aula van Dela OWM Voorst op te baren. Dit is niet mogelijk. Dit is wel mogelijk wanneer u de uitvaart door hen laat verzorgen.

Waar mensen vaak ook naar op zoek zijn is een locatie om na afloop van de begrafenis of crematie naartoe te gaan. Voor een koffietafel, of een afsluitende borrel of maaltijd. Ook hierin is veel mogelijk en kan onze uitvaartverzorger u ook bij helpen om tot een geschikte keuze te komen.

Thuisopbaring

Het is mogelijk om de overledene thuis op te baren. Lees verder »

Afscheidscentrum

Sinds medio november 2016 is Hemmes Uitvaartzorg verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Piet Heinstraat 33 in Twello. Na jarenlange leegstand zijn wij verheugd dat wij dit voormalig kerkgebouw Het Kruispunt een nieuwe bestemming konden geven. Lees verder »

Verbindingshuis

Sinds 2006 heeft Het Afscheidshuis aan de Binnenweg 13 in Twello een unieke plek ingenomen. In Het Afscheidshuis konden mensen in een sfeervolle, huiselijke ambiance afscheid nemen van hun dierbare overledene. Lees verder »