Medewerkers

Momenteel hebben wij geen vacature. Maar wil je weten wat het inhoudt om als uitvaartverzorger te werken, kijk dan hier voor meer informatie.

Ilse Hemmes

Mijn naam is Ilse Hemmes en ik ben in 1969 geboren in Apeldoorn. Na een aantal jaren als bank- en reismedewerkster te hebben gewerkt was ik in 2001 toe aan een andere invulling.... Lees verder »

Marion Koldewijn

Mijn naam is Marion Koldewijn, geboren in 1952 en woonachtig te Apeldoorn. Sinds juli 2009 ben ik werkzaam als uitvaartverzorgster bij Hemmes Uitvaartzorg in Twello... Lees verder »

Anja Esbeukman

Mijn naam is Anja Esbeukman en ik ben in 1963 geboren in Amsterdam. Op mijn 16e ben ik verhuisd naar Apeldoorn, een enorme verandering voor mij destijds... Lees verder »

Kimberley Bleijerveld

Mijn naam is Kimberley Bleijerveld, woonachtig in Deventer samen met mijn partner en sinds december 2018 uitvaartverzorger bij Hemmes Uitvaartzorg. Lees verder »

Joyce de Vries

Mijn naam is Joyce de Vries en ik ben in 1987 geboren in Apeldoorn. Vanaf 2009 ben ik werkzaam bij Hemmes Uitvaartzorg. Eerst alleen in de functies van gastdame in Het Afscheidshuis en administratief medewerkster... Lees verder »

Jan Rutgers

Mijn naam is Jan Rutgers, ik ben in 1950 geboren in de gemeente Voorst. Sinds de zomer van 2008 werk ik als uitvaartverzorger bij Hemmes Uitvaartzorg... Lees verder »

Marijke Dashorst - Blankhorst

Mijn naam is Marijke Dashorst-Blankhorst. Geboren en getogen in Twello. Sinds de opening van het nieuwe afscheidscentrum in november 2016 ben gestart als gastdame bij Hemmes uitvaartzorg. Lees verder »

Corrien Dünar- van der Heijden

Mijn naam is Corrien Dünar- van der Heijden, geboren in 1964 te Rotterdam. Sinds 1970 woon ik in Eerbeek. Na gewerkt te hebben als reisleidster en activiteiten begeleidster met... Lees verder »

Laura Ceelen

Mijn naam is Laura Ceelen - Hulshof en ik ben de jongste binnen het team. Sinds 2010 woon ik in Twello samen met mijn man en kinderen. Lees verder »