Verscherpte regels door RIVM geven beperkingen voor het afscheid. Wij willen een uitvaart alles geven dat het verdient. Update juli 2021. Meer informatie

Medewerkers

Momenteel hebben wij een vacature. Kijk hier voor meer informatie.

Ilse Hemmes

Mijn naam is Ilse Hemmes en ik ben in 1969 geboren in Apeldoorn. Na een aantal jaren als bank- en reismedewerkster te hebben gewerkt was ik in 2001 toe aan een andere invulling.... Lees verder »

Kimberley Teelen

Mijn naam is Kimberley Kimberley Teelen – Bleijerveld, woonachtig in Deventer samen met mijn partner en sinds december 2018 uitvaartverzorger bij Hemmes Uitvaartzorg. Lees verder »

Han Mengerink

Mijn naam is Han Mengerink, geboren in Neede en ben nu nog woonachtig in Hengelo (O). Na lang werkzaam te zijn geweest in de educatieve dienstverlening en later in de postmortale zorg ben ik op 1 december 2020 begonnen als uitvaartverzorger bij Hemmes Uitvaartzorg. Lees verder »

Joyce de Vries

Mijn naam is Joyce de Vries en ik ben in 1987 geboren in Apeldoorn. Vanaf 2009 ben ik werkzaam bij Hemmes Uitvaartzorg. Eerst alleen in de functies van gastdame in Het Afscheidshuis en administratief medewerkster... Lees verder »

Jan Rutgers

Mijn naam is Jan Rutgers, ik ben in 1950 geboren in de gemeente Voorst. Sinds de zomer van 2008 werk ik als uitvaartverzorger bij Hemmes Uitvaartzorg... Lees verder »

Marion Koldewijn

Mijn naam is Marion Koldewijn, geboren in 1952 en woonachtig te Apeldoorn. Sinds juli 2009 ben ik werkzaam als uitvaartverzorgster bij Hemmes Uitvaartzorg in Twello... Lees verder »

Marijke Dashorst - Blankhorst

Mijn naam is Marijke Dashorst-Blankhorst. Geboren en getogen in Twello. Sinds de opening van het nieuwe afscheidscentrum in november 2016 ben gestart als gastdame bij Hemmes uitvaartzorg. Lees verder »