Reacties van nabestaanden

Ilse, we willen je via deze weg nogmaals bedanken voor de goede zorgen die we van je mochten ontvangen tijdens het afscheid van onze moeder. Je hebt ons die week zo goed begeleid, je nam de tijd voor ons en we konden ons verhaal aan jou kwijt. Mede dankzij jou kunnen we terug kijken op een fijne week die we samen heel intens hebben beleefd en waardoor we het verlies een plekje konden geven en we hebben het samen goed kunnen afsluiten.

Gerry,

 

Vreemde gewaarwording; met drie gezinnen afscheid moeten nemen van ons vader, van alles regelen zodat ook anderen afscheid kunnen nemen in een gemeente waar je al 25 jaar niet meer woont. Verbazend om jou dan te vinden, Jan, met je vermogen om je in ons te verplaatsen, mee te denken, alles op zijn tijd te regelen, elke dag een stap; met die heel bijzondere plek, het afscheidshuis. En heel vanzelfsprekend alle kinderen erbij te betrekken. Goed om deze wezenlijke dingen samen te doen.Bedankt dat je dat mogelijk maakt

Ben Bentvelzen,

 

Wij hebben nog altijd goede herinneringen aan de wijze waarop Hemmes de begrafenis van mijn moeder heeft geregeld, alles kon. Dank Jan en Ilse.

Lily,

 

Héél hartelijk dank voor de prettige en rustige manier waarop je de begrafenis van Ine ter hand genomen hebt. Je was niet alleen heel professioneel, maar vooral ook heel menselijk.

Sylvia Krancher,

 

Mijn familie en ik zijn jullie zeer dankbaar voor de attente wijze van begeleiden bij de uitvaart van mijn vrouw. U gaf ons steeds alle ruimte om alles in te vullen zoals ons het meest dierbaar zou zijn rond de verzorging van mijn vrouw na haar overlijden. Ook de zakelijke kant werd door u correct bewaakt en voor de officiële bescheiden werd zorg gedragen. Hartelijk, hartelijk dank!

P. Brussee,

 

De warme manier waarop jij dit gedaan hebt heeft een diepe indruk achtergelaten. Bijzonder en mooi…de wijze waarop jij je vak uitoefent!!

Gert,

 

Ik moet zeggen dat wij aan Jan een hele fijne, respectvolle en uiterst bekwame uitvaartleider hebben gehad. Jan en Ilse, heel hartelijk bedankt voor de fijne en persoonlijke begeleiding die wij gehad hebben van jullie gedurende deze voor ons moeilijke tijd.

Hans Lieferink,

 

Deze zomer is onze lieve moeder en oma gestorven. We waren allen hevig geschokt en namen contact op met Ilse. Zij heeft ons vanaf dat punt zo perfect begeleid. Ze dacht aan alles en zelfs was ze bezig met details die alleen intimi wisten. De fantastische uitstraling van het afscheidshuis, alles was tot in de puntjes verzorgd. De dienst in Steenbrugge was zeer persoonlijk en intens. Ook was hier gedacht aan veel gevoelige details. Zelfs de bloemen kregen een mooie bestemming bij het oorlogsmonument. Dingen die je zelf niet kunt regelen, omdat het verdriet nog te intens is. Namens de hele familie wil ik jullie hartelijk bedanken voor de enorme steun en begeleiding tijdens deze moeilijk periode.

Henk,

 

We vonden de manier waarop jullie ons begeleid hebben bij de uitvaart van onze moeder uitstekend. Jullie waren er op het juiste moment als dat nodig was en op andere momenten trokken jullie je gepast terug. De informatieverstrekking vooraf was prima. Heel erg bedankt.

Anneke Boon,

 

Lieve Ilse, hierbij willen we je hartelijk danken voor de liefdevolle begeleiding die je aan onze familie hebt gegeven gedurende de periode voor, tijdens, en na de crematie van onze moeder schoonmoeder en oma. Je bent een voorbeeld voor mensen die in de uitvaartzorg werkzaam zijn. Je hebt ons zoveel liefdevolle tips gegeven dat zal ons altijd bijblijven. Nogmaals dank voor alles.

Herman en Lenie,

 

Als verdriet en liefde zo hand in hand gaan…… Dank voor alles

Jos,

 

Bijzondere dank, mede namens mijn moeder voor de respectvolle en persoonlijke wijze waarop jullie de uitvaart hebben verzorgd van mijn grootmoeder. Professioneel en met aandacht voor details, die op momenten als deze van groot belang zijn.

AA Buitenhuis,

 

De begeleiding die we gekregen hebben van Ilse Hemmes bij het overlijden van een dierbare is op ons als hartverwarmend overgekomen. Fantastisch!

Herms Lunenborg,