Medewerkers in drukke tijden

Wij zijn heel erg blij met ons team van uitvaartverzorgers waar wij in drukke tijden een beroep op kunnen doen en die ons team versterken.

Bas Karman

Bas Karman

Mijn naam is Bas Karman. Ik ben een luisteraar en een echte aanpakker. Iemand die een schouder biedt waarop gesteund mag worden in tijden van verdriet. Mijn benadering is altijd oprecht en authentiek. Ik geloof dat ieder mens een uniek verhaal heeft en dat elk afscheid een weerspiegeling mag zijn van iemands leven.

 

Mijn kracht ligt in het snel opbouwen van een oprechte verbinding. Ik ben integer en mijn passie voor dit vak maakt dat ik u kan begeleiden bij het organiseren van een waardig afscheid. Ik zet me volledig in om elke uitvaart persoonlijk en betekenisvol te maken, zodat families en geliefden een blijvende, mooie herinnering hebben aan hun dierbare.
Met ruim 7 jaar ervaring en meer dan 700 begeleide uitvaarten, heb ik niet alleen de kennis maar ook de vaardigheid om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Met mijn achtergrond in de evenementenorganisatie en de horeca, weet ik als geen ander wat gastvrijheid is en hoe belangrijk elk detail is bij het organiseren van life events.

Christa Steevensz

Dominique van der Weerd

Annemieke Bootsma